Optimalisatie

Optimalisatie

Optimalisatie bij Menno Media omvat SEO en conversie optimalisatie (CRO). Als er eenmaal kwalitatieve traffic op de site is, helpen wij je deze verder te optimaliseren. Zo helpen we het maximale uit jouw website of webshop te halen. Het verzorgen van zoekmachine optimalisatie (SEO) in de meest brede zin van het woord begint bij het analyseren van jouw huidige website of webshop. Door geavanceerde tools te koppelen aan jouw pagina’s of producten rapporteren we wekelijks over de ‘rankings’ op de belangrijkste zoekwoorden en meer. Zo helpt onze SEO specialist je doorlopend jouw posities te verbeteren. Op die manier voeren we een diepgaande optimalisatie voor je uit.

Voor conversie optimalisatie bekijken wij met behulp van verschillende tools hoe de bezoekers van de site zich gedragen. Aan de hand van tools als Hotjar, data analyse van Google Analytics en SEO tools als Screaming Frog passen we deze informatie of kunnen er hypotheses worden opgesteld. Met behulp van A/B testen kunnen we deze informatie goed toetsen. Zo ontstaat er een continu proces van verbetering. Met als doel jouw conversie percentage tot ongekende hoogte te laten stijgen.

  • On-site en off-site zoekmachine optimalisatie (SEO)
  • Techniek, teksten, meta’s en linkbuilding
  • Concurrentieanalyse
  • Van advies tot aan full-service optimalisatie
  • Continue verbetering van het conversie percentage
  • Verbeteringen op basis van data, niet op basis van aannames

Gerelateerde diensten

Gratis SEO webscan | Menno Media

Gratis Webscan

Ben je benieuwd hoe je huidige site op het gebied van vindbaarheid en snelheid in elkaar zit?
Vraag een Gratis webscan aan met uitgebreide rapportage, die je aan jouw website leverancier kan overhandigen om je site te optimaliseren.

Lees verder »

ROI/ROAS Google Ads

Voordat je start met het gebruik van Google Ads is verstandig de kosten en baten helder te krijgen. Je wilt van te voren conclusies kunnen trekken over een behoorlijke periode. We hebben enkele standaard rekenvoorbeelden gebruikt om het een en ander toe te lichten.

Lees verder »

Content Marketing. Dé trend van 2019?

Content Marketing kan bedrijven tijdens het zoeken naar nieuwe klanten een toegevoegde waarde geven. Een bedrijf dat dit op een uniek manier doet, behaalt betere resultaten. Productinformatie of referenties op de website plaatsen is tegenwoordig niet overtuigend genoeg. Maar relevante informatie op het juiste moment aan een specifieke groep mensen tonen blijft voor velen een grote uitdaging. Ieder zelf respecterend bedrijf is tegenwoordig vindbaar online. Het is helaas niet genoeg om op te vallen tussen de grote hoeveelheid aan informatie op het internet. Met unieke en relevante informatie kan je een relatie opbouwen met jouw klanten.

Lees verder »

Waarom Menno Media?

Menno Media | Full Service Online Marketing Den Haag