Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Haal het maximale uit je website!

Optimalisatie helpt het maximale uit jouw website of webshop te halen. We verzorgen zoekmachine optimalisatie (SEO) in de meest brede zin van het woord. Is er sprake van het niet optimaal gebruiken van kansen van de mogelijke zoekwoorden? Onze zoektermanalyse brengt deze aan het licht. We analyseren jouw website of webshop en koppelen geavanceerde tools aan pagina’s of producten. Op die manier voeren we een geavanceerde optimalisatie voor je uit.

We rapporteren wekelijks over de rankings op de belangrijkste zoekwoorden en corrigeren daarbij standaard voor de search-bubble gedurende de eerste periode na plaatsing van nieuwe content. Onze SEO specialist helpen je doorlopend jouw posities te verbeteren.

  • On-site en off-site zoekmachine optimalisatie (SEO)
  • Techniek, teksten, meta’s en linkbuilding
  • Analyse van concurrenten
  • Van advies tot aan full-service optimalisatie

 

Off-site en on-site optimalisatie

Menno Media verzorgd zowel on-site als off-site optimalisatie. Menno richt zich op de techniek van de website of webshop. Maar ook de teksten, de meta-descriptions en bijvoorbeeld jouw interne en externe linkprofiel. Het analyseren van de concurrentie en op zoek gaan naar de beste zoekwoorden is de volgende stap. Goede optimalisatie is een marathon, het is geen sprint. Werken aan duurzame vindbaarheid door de huidige situatie te analyseren, doelstellingen te bepalen en daar vervolgens doelgericht aan te werken is een continue proces. We kunnen je adviseren over de mogelijkheden tot optimalisatie of dat volledig voor je uit handen nemen. Kwaliteit staat altijd boven kwantiteit. Dankzij optimalisatie kan je rekenen op een duurzaam betere ranking binnen de organische zoekresultaten in de verschillende zoekmachines.
Meer weten over onze aanpak voor optimalisatie? Neem contact met Menno Media op, we horen graag van je!

Menno van der Lubbe - Menno Media | Full Service Online Marketing Den Haag

Heb je over Zoekmachine Optimalisatie (SEO) vragen? Neem contact op met Menno.

Waarom Menno Media?

Menno Media | Full Service Online Marketing Den Haag