Over Menno

Menno Media – Full Service Online Marketing!

Menno Media is een full service online marketing bureau. Sinds de oprichting in 2014 onder een andere naam ‘De Podcast Fabriek’ werkten we voor zowel grote en veeleisende klanten als kleinere bedrijven vol ambitie. Menno Media combineert belangrijke aspecten die bijdragen aan online succes. We analyseren, pakken aan, evalueren en verbeteren. We excelleren in het complete pakket aan online marketing mogelijkheden:

  • Traffic – Strategie, Remarketing, Video, E-Mail, Social, Google Ads
  • Meting & inzicht – Analytics, Tag Manager, Consultancy, Rapportages
  • Optimalisatie – Conversie, Zoekmachine en A/B Testing
  • Webbouw – WordPress, WooCommerce , Magento 1 & 2, Lightspeed
  • Creatie – Webdesign, Branding, Product Marketing, Grafisch Design.

Persoonlijk kennismaken

We waarderen een eerlijk resultaat met gebruik van de nieuwste technologieën en methoden. We werken altijd in de eigen accounts van onze klanten voor een transparante werkwijze. Betrouwbaarheid en loyaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. We maken door data onderbouwde beslissingen en zoeken pro-actief naar mogelijkheden om jouw online resultaat naar een hoger niveau te tillen.

Persoonlijk kennismaken met Menno Media, online marketing of één van onze specialisten? Wij maken vrijblijvend een afspraak en beantwoorden direct jouw vraag. Neem contact met ons op.

Menno van der Lubbe - Menno Media | Full Service Online Marketing Den Haag

Heb je over Online Marketing of Menno Media vragen? Neem contact op met Menno.

Gratis SEO webscan | Menno Media
Blog
admin

Gratis Webscan

Ben je benieuwd hoe je huidige site op het gebied van vindbaarheid en snelheid in elkaar zit?
Vraag een Gratis webscan aan met uitgebreide rapportage, die je aan jouw website leverancier kan overhandigen om je site te optimaliseren.

Lees verder »
Blog
admin

ROI/ROAS Google Ads

Voordat je start met het gebruik van Google Ads is verstandig de kosten en baten helder te krijgen. Je wilt van te voren conclusies kunnen trekken over een behoorlijke periode. We hebben enkele standaard rekenvoorbeelden gebruikt om het een en ander toe te lichten.

Lees verder »

Waarom Menno Media?

Menno Media | Full Service Online Marketing Den Haag