Laptop.jpg

Bloggin' makes you...

Gratis SEO webscan | Menno Media
Blog
admin

Gratis Webscan

Ben je benieuwd hoe je huidige site op het gebied van vindbaarheid en snelheid in elkaar zit?
Vraag een Gratis webscan aan met uitgebreide rapportage, die je aan jouw website leverancier kan overhandigen om je site te optimaliseren.

Lees verder »
Blog
admin

ROI/ROAS Google Ads

Voordat je start met het gebruik van Google Ads is verstandig de kosten en baten helder te krijgen. Je wilt van te voren conclusies kunnen trekken over een behoorlijke periode. We hebben enkele standaard rekenvoorbeelden gebruikt om het een en ander toe te lichten.

Lees verder »
Blog
admin

Content Marketing. Dé trend van 2019?

Content Marketing kan bedrijven tijdens het zoeken naar nieuwe klanten een toegevoegde waarde geven. Een bedrijf dat dit op een uniek manier doet, behaalt betere resultaten. Productinformatie of referenties op de website plaatsen is tegenwoordig niet overtuigend genoeg. Maar relevante informatie op het juiste moment aan een specifieke groep mensen tonen blijft voor velen een grote uitdaging. Ieder zelf respecterend bedrijf is tegenwoordig vindbaar online. Het is helaas niet genoeg om op te vallen tussen de grote hoeveelheid aan informatie op het internet. Met unieke en relevante informatie kan je een relatie opbouwen met jouw klanten.

Lees verder »

Waarom Menno Media?

Menno Media | Full Service Online Marketing Den Haag