Traffic

Traffic

Genereer meer traffic naar jouw website!

Genereer meer kwalitatieve traffic naar jouw website op basis van een effectieve online marketing mix. Na het vaststellen van de strategie en de daarbij behorende marketing mix, adverteren wij voor je in zoekmachines zoals Google en Bing. Onze specialist heeft ruime ervaring met het draaien van advertentie campagnes op Facebook, Instagram, Twitter en via andere sociale media. We bouwen de campagnes op in jouw eigen account, zodat je daar de volledige controle over heeft. Vanuit een helder plan werken wij transparant aan meer traffic naar jouw website, webshop of applicatie. We bouwen aan de merkassociaties die je wenst en helpen je effectief te segmenteren voor de meest ontvankelijke doelgroep om zowel directe ROI als versteviging van jouw merknaam te realiseren.

  • Zoekmachines, social media, display en feed marketing
  • Altijd advertentiecampagnes in jouw eigen account
  • Complete online marketing mix voor meer traffic en ROI
  • Overzichtelijke rapportages in begrijpbare taal

Meer traffic naar jouw website, webshop of app

Meer traffic betekent meer bezoekers, bezoekers die je online kan converteren tot betalende klanten of concrete aanvragen. We bepalen de meest effectieve kanalen om de doelgroep te bereiken. We segmenteren en ‘targeten‘ op basis van actuele inzichten vanuit de marketing en psychologie. Google AdWords, Bing Ads, adverteren op Facebook, Instagram en Twitter: van Video Marketing tot Google Shopping. Wij helpen je meer traffic naar jouw website te genereren en kunnen je bovendien van dienst zijn met de conversie optimalisatie (CRO) om nieuwe bezoekers daadwerkelijk te laten converteren. Meer bezoekers trekken met jouw website, webshop of voor de app? Neem contact met ons op, we bespreken graag jouw mogelijkheden.

Menno van der Lubbe - Menno Media | Full Service Online Marketing Den Haag

Heb je over Online Marketing of Traffic vragen?
Neem contact op met Menno.

Gratis SEO webscan | Menno Media

Gratis Webscan

Ben je benieuwd hoe je huidige site op het gebied van vindbaarheid en snelheid in elkaar zit?
Vraag een Gratis webscan aan met uitgebreide rapportage, die je aan jouw website leverancier kan overhandigen om je site te optimaliseren.

Lees verder »

ROI/ROAS Google Ads

Voordat je start met het gebruik van Google Ads is verstandig de kosten en baten helder te krijgen. Je wilt van te voren conclusies kunnen trekken over een behoorlijke periode. We hebben enkele standaard rekenvoorbeelden gebruikt om het een en ander toe te lichten.

Lees verder »

Waarom Menno Media?

Menno Media | Full Service Online Marketing Den Haag