Social Media Adverteren

Een uniek en snel groeiend bereik

Instagram Adverteren

Het sociale medium heeft een uniek en snel groeiend bereik, bovendien biedt het tal van mogelijkheden om heel specifiek te segmenteren. Instagram maakt onderdeel uit van Facebook. Dit biedt je de mogelijkheid te ‘targeten’ op basis van demografische gegevens, interessegebieden of andere belangrijke eigenschappen van de doelgroep. Instagram adverteren biedt de mogelijkheid een jong(er) publiek te bereiken door middel van grafische advertenties en andere uitingen. Het beeld zegt meer dan 1.000 woorden: een uitgelezen mogelijkheid jouw merk onder de aandacht te brengen op Instagram. We werken gewoon vanuit jouw eigen account, zodat je altijd in controle blijft.

  • B2C-platform met uniek bereik
  • Tal van mogelijkheden tot segmenteren
  • Grafische uitingen voor effectieve boodschappen.
  • Instagram adverteren vanuit uw eigen account

Pakkende aandacht voor jouw merk op Instagram

Het platform helpt je traffic te genereren naar jouw website of app. Onze specialist stellen de optimale grafische advertentie voor jou op, die het meeste resultaat oplevert. Jouw merk op een pakkende wijze onder de aandacht brengen op een sociaal medium? Instagram adverteren is daar uitstekend voor geschikt, zeker als jouw doelgroep een jonger publiek betreft. Daarnaast creëren we de campagne, kunnen die voor je onderhouden en uiteraard optimaliseren. Je hebt de controle vanuit je eigen account, wij zorgen voor overzichtelijke rapportages van het adverteren op Instagram. Binnen jouw online marketing mix gebruik maken van dit groeiende platform met miljoenen gebruikers? Neem contact op voor meer informatie, we tonen je graag de kracht van Instagram adverteren.

Menno van der Lubbe - Menno Media | Full Service Online Marketing Den Haag

Heb je vragen over Social Media en adverteren op deze platforms ? Neem contact op met Menno.

Twitter Adverteren

Dankzij Twitter adverteren kan je via de sociale media aan uw merk bouwen, bijvoorbeeld in combinatie met de andere onderdelen uit jouw online marketing mix. We helpen je de gewenste associaties op te bouwen voor jouw merk. Twitter adverteren biedt je toegang tot een belangrijk social medium met een zeer groot bereik. Twitter wordt steeds vaker verweven met de traditionele media en vindt op die manier ook z’n weg naar televisie, kranten en andere platformen. Het is een branding kanaal bij uitstek, je hebt er via gelijkgestemden en influencers de mogelijkheid om uitgebreid onder de aandacht te komen. Twitter adverteren biedt je de mogelijkheid zowel tekstuele als grafische advertenties en uitingen in te zetten.

  • Twitter adverteren vanuit jouw eigen account
  • Effectief branding kanaal voor jouw merk
  • Onder de aandacht via gelijkgestemden en influencers
  • Associaties opbouwen voor jouw merk

Adverteren op Twitter vanuit jouw eigen account

We adverteren op Twitter vanuit jouw eigen account, zodat je altijd de controle kunt behouden. We werken volledig transparant, we laten je graag zien wat we voor jou doen en welk resultaat dit oplevert. Bovendien zullen we helder rapporteren en je daarmee de kracht van Twitter adverteren tonen. We denken met je mee over de juiste uitingen en helpen je die te richten op het juiste segment. Onze ervaring met social media marketing maakt ons tot de juiste partner om je online op jouw specifieke doelgroep te richten. Aan de slag met Twitter adverteren of dit integreren binnen jouw huidige online marketing mix? Neem contact op, we vertellen je graag over de mogelijkheden van dit gevestigde sociale medium.

LinkedIn adverteren

We helpen ‘promoted posts’ op LinkedIn te boosten of kunnen evenementen onder de aandacht brengen. LinkedIn biedt net als verschillende andere sociale media de mogelijkheid jouw advertentie of uiting heel specifiek te ‘targeten’ maar dan met een focus op zakelijk eigenschappen. Denk hierbij aan vakgebieden, bedrijfsgrootte en functie titels, zaken die adverteren op LinkedIn buitengewoon interessant maken voor het behalen van uw zakelijke doelstellingen. LinkedIn adverteren biedt je de mogelijkheid een zakelijke doelgroep te bereiken op de plaats waar zij dit verwacht. Het is daarmee een B2B-kanaal bij uitstek. We helpen je heel gericht de partijen te benaderen die je zouden moeten kennen of zorgen dat jouw eigen ‘targetlist’ in de campagne wordt verwerkt. 

 • LinkedIn adverteren in jouw eigen account
 • B2B-kanaal bij uitstek
 • Diverse mogelijkheden tot segmenteren
 • Tekstuele en grafische uitingen op LinkedIn

De juiste groep op het juiste moment met de juiste boodschap

We adverteren op LinkedIn vanuit jouw eigen account, zodat je doorlopend de controle heeft en zelf kunt zien wat we voor je doen. Bovendien zullen we helder rapporteren, zodat je weet wat er gaande is en wat de advertenties concreet opleveren. LinkedIn adverteren helpt je de juiste doelgroep op het juiste moment en met de juiste boodschap te bereiken. We stemmen de (grafische) uitingen, de gewenste doelgroep en het beste moment in overleg met je af. We adverteren een evenement speciaal voor CEO’s of richten ons op een ander deel van de beoogde markt. Effectief gebruik maken van LinkedIn adverteren aan de hand van een specialist? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Menno van der Lubbe - Menno Media | Full Service Online Marketing Den Haag

Heb je vragen over Social Media en adverteren op deze platforms ? Neem contact op met Menno.

Facebook adverteren

We ‘targeten’ de meest ontvankelijke doelgroep, zodat je op efficiënte wijze kunt adverteren. Facebook adverteren biedt de mogelijkheid grafische uitingen te plaatsen, die veel impact hebben op de doelgroep. Facebook adverteren biedt uiteenlopende mogelijkheden om heel specifieke doelgroepen te benaderen. Dankzij demografische gegevens, interessegebieden, merken met Vind-ik-leuks en andere eigenschappen kan je heel specifiek aangeven wie je wilt benaderen. Adverteren op Facebook is onder andere goed geschikt om acties te promoten. Je kan rekenen op een groot publiek: het is binnen de display kanalen een zeer effectief onderdeel.

  • Facebook adverteren voor traffic en conversie
  • B2C-platform met zeer groot bereik
  • Mogelijkheden om zeer lokaal te adverteren
  • Gerichte campagnes dankzij sterke segmentatie
  • Overzichtelijke rapportages binnen Facebook adverteren

Gerichte Facebook campagnes met nauwe focus

Wil je een groot publiek bereiken met een grafische advertentie of andere uiting? Facebook adverteren is daarvoor uitstekend geschikt. Indien gewenst ontwerpen wij de advertentie maar het aan-leveren van eigen materiaal is ook een mogelijkheid. We zorgen bij Menno Media voor gerichte campagnes op Facebook, gewoon vanuit jouw eigen account. Je behoudt de controle, wij werken volledig transparant. We hanteren een nauwe focus om het deel van de doelgroep te bereiken dat de grootste kans op conversie biedt. Je kan met een beperkte investering jouw doelstelling behalen, we werken efficiënt en wijzen je graag op de unieke mogelijkheden van dit platform. Benieuwd hoe we Facebook inzetten binnen jouw online marketing mix of hoe we jouw actie overtuigend zouden neerzetten? Neem contact met ons op!

Waarom Menno Media?

Menno Media | Full Service Online Marketing Den Haag