Meting & inzicht

Meten is weten: Data is de bron

Meten is weten: Data is de bron van onze kennis en jouw online succes. Google Analytics op jouw website bied inzicht in wat er online gebeurt. We implementeren, meten en interpreteren, we zorgen voor actiepunten waar je meteen mee aan de slag kan. Waar stappen bezoekers op de website uit en hoe verklaar je een hoge bouncerate op specifieke pagina’s?

Dankzij Meting en Inzicht krijg je een goed beeld van de prestaties van jouw website. We kunnen je van dienst zijn met Google Analytics, Google Tag Manager of met Online Consultancy in de meer brede zin van het woord. Uiteraard zorgen we voor overzichtelijke rapportages in begrijpbare taal op basis waarvan je direct slimme verbeteringen kunt doorvoeren.

  • Meten is weten: inzicht in wat er gebeurt
  • Meten en interpreteren voor heldere actiepunten
  • Onderbouw jouw beslissingen met data
  • Overzichtelijke rapportages in begrijpbare taal

Gerelateerde diensten

menno vdlubbe closeup

Heb je over Meting
& inzicht vragen? Neem contact op met Menno!

Data onderbouwde beslissingen en internationale ervaring

Goede metingen, heldere interpretaties en slimme inzichten leiden tot data onderbouwde beslissingen met effect op zowel de online als de offline business. We beschikken over uitgebreide internationale ervaring en weten daardoor hoe verschillende doelgroepen zich gedragen. Een Nederlander surft anders dan een Duitse bezoeker en jongeren vertonen ander online gedrag dan ouderen.

Dankzij meting en inzicht krijg je een goed beeld van wat er in jouw situatie online gebeurt, hoe het mogelijk mis gaat en wat er beter kan om dit aan te pakken. Zoek je naar meer inzicht in jouw website statistieken, wil je eindelijk Google Analytics en Google Tag Manager goed ingericht hebben, of ben je benieuwd naar de bijdrage van het online kanaal aan het behalen van jouw algemene KPI’s

Neem contact op voor meer informatie, wij helpen je graag met een data analyse om jouw kansen aan te tonen!

Blog

gratis seo scan

Gratis Webscan

Gratis SEO Webscan aanvragen Benieuwd naar de status van jouw website? Zoekmachines zoals Google gebruiken computeralgoritmes om jouw website te scannen. Zo weet Google waar

Lees verder »
Google ads winstgevend maken

ROI/ROAS Google Ads

Voordat je start met het gebruik van Google Ads is verstandig de kosten en baten helder te krijgen. Je wilt van te voren conclusies kunnen trekken over een behoorlijke periode. We hebben enkele standaard rekenvoorbeelden gebruikt om het een en ander toe te lichten.

Lees verder »

Waarom Menno Media?

waarom menno media usp