A/B Testing

Hypotheses voor betere resultaten

Een goede statistische onderbouwing op basis van wetenschappelijke betrouwbaarheid en validiteit helpt de beste keuzes te maken om jouw website of webshop met A/B Testing te verbeteren. We doen niet zomaar aannames en testen maximaal één hypothese tegelijkertijd. Op die manier helpen we A/B Testing effectief in te zetten en kunnen we helder rapporteren over de bereikte resultaten. Het resultaat is een bevestiging of ontkenning van de hypothese zodat deze kan worden doorgevoerd of niet. Zo blijven we bouwen aan verbetering. A/B Testing biedt de mogelijkheid hypotheses te testen op de website en daarmee bijvoorbeeld de conversie of uw online optimalisatie te verbeteren. 

  • Onderbouwde hypotheses voor doordachte tests
  • Hypotheses testen als onderdeel van CRO of SEO
  • Wetenschappelijke betrouwbaarheid en validiteit
  • A/B Testing met geavanceerde testing tools

Optimale conversie dankzij A/B Testing

A/B Testing helpt hypotheses te testen om die te kunnen bevestigen of weerleggen. We stellen een verzameling hypotheses op aan de hand waarvan we effectief werken aan de conversie op de website of jouw organische vindbaarheid. We testen niet zomaar of een groene of een rode knop tot meer conversie leidt, dankzij een goede onderbouwing en gestructureerd plan werken we strategisch aan een optimale conversiemachine.
De website of webshop stap voor stap verbeteren voor een optimale klantervaring en maximale opbrengst? A/B Testing is daar uitstekend voor geschikt. A/B Tests worden dikwijls bij E-mail Marketing gebruikt om er voor te zorgen dat de nieuwsbrief of campagne beter rendeert. Wij werken graag met MailPlus, Active Campaign en MailChimp.
Neem contact met ons op voor meer informatie, we vertellen je graag meer over de gebruikte tools en onze betrouwbare werkwijze.

menno vdlubbe closeup

Heb je over A/B Testing vragen? Neem contact op met Menno.

gratis seo scan

Gratis Webscan

Gratis SEO Webscan aanvragen Benieuwd naar de status van jouw website? Zoekmachines zoals Google gebruiken computeralgoritmes om jouw website te scannen. Zo weet Google waar

Lees verder »

Waarom Menno Media?

1vink oranje copy
waarom usp