Google Analytics

Google Analytics

Een uitermate geavanceerde tool met een helder dashboard

Google Analytics is een uitermate geavanceerde tool met een helder dashboard. We richten deze in op basis van jouw bestaande KPI’s, zodat je in één oogopslag kunt zien hoe je ervoor staat. Google Analytics biedt de mogelijkheid tot eCommerce-tracking en Advance eCommerce. We koppelen de omzet aan marketingkanalen en maken helder inzichtelijk wat de bijdrage daarvan is aan het behalen van de gestelde KPI’s.

Wat levert de inzet op Google AdWords aan omzet op en hoe dragen de andere gebruikte kanalen binnen de online marketing mix daar aan bij? Google Analytics biedt inzicht, onze gecertificeerde specialist verzorgt graag de implementatie en interpretatie van de gegevens.

  • Volledige Google Analytics – Google Tag Manager Implementatie
  • Helder dashboard op basis van jouw KPI’s
  • eCommerce-tracking en Advanced eCommerce in Google Analytics
  • Inzicht in effectiviteit van online marketing kanalen
  • Pro-actief op zoek naar verbeteringen

Gerelateerde diensten

menno vdlubbe closeup

Heb je over Google Analytics vragen? Neem contact op met Menno.

Pro-actief beheer van Google Analytics

We analyseren bestaande problemen en zoeken pro-actief naar mogelijkheden de online ervaring verder te verbeteren en jouw online inspanningen te optimaliseren.

Google Analytics verzamelt grote hoeveelheden data, de juiste interpretatie hiervan helpt problemen aan het licht te brengen. We analyseren problemen en adviseren oplossingen.
Daarnaast gaan we op eigen initiatief op zoek naar mogelijke ‘bottlenecks’ die niet eerder aan het licht kwamen, maar de conversie of het behalen van andere KPI’s wel in de weg zaten.

Op die manier vormt Google Analytics de basis voor belangrijke inzichten aan de hand van geavanceerde metingen. Het beheer van Google Analytics uit handen geven aan een ervaren specialist?

Neem contact met ons op!

Waarom Menno Media?

1vink oranje copy
waarom usp