Google Tag Manager

Sneller, voordeliger en efficiënter

De Google Tag Manager is een geavanceerde tool die het mogelijk maakt de tags op jouw website van afstand te beheren. We maken gebruik van een code op de website, zodat we daar zonder inzet van de Web Developer Tags in kunnen implementeren. Dankzij de Google Tag Manager kan sneller, voordeliger en efficiënter gebruik maken van allerhande geavanceerde marketing technieken als Google Analytics, Remarketing of een Facebook-tag.
Het zijn de tags die je nodig hebt om de verschillende online marketing kanalen op een effectieve wijze in te zetten. Dankzij de Tag Manager hoeft de webbouwer daar niet mee aan de slag, in plaats daarvan kunnen wij je er vanuit die geimplementeerde code in de website mee van dienst zijn.

  • Eenvoudig tags beheren op de website
  • Code voor het plaatsen van tags op afstand
  • Voor onder andere Google Analytics, Remarketing en Facebook-tags
  • Geavanceerde metingen makkelijk beheren
  • Alle tags op 1 plek voor een snellere website

Geen omkijken meer naar website-tags

Dankzij Google Tag Manager heb je geen omkijken meer naar de verschillende tags op jouw website. We richten het systeem volledig voor je in en voorkomen daarmee dat je daar de webbouwer nog voor nodig heeft. Er is geen sprake meer van extra uren om een tag te implementeren, in plaats daarvan is de container-code op afstand bereikbaar en kunnen we eenvoudig aanpassingen voor u doen. We kunnen je met de Google Tag Manager volledig ontzorgen. Bovendien bevinden de tags zich overzichtelijk op één plek. Dit komt de snelheid van jouw website sterk ten goede.

Gebruik maken van de Google Tag Manager of benieuwd wat wij hierin kunnen betekenen? Neem contact op voor meer informatie, we lichten het je graag toe.

Heb je over Google Tag Manager vragen? Neem contact op met Menno.

Waarom Menno Media?

1vink oranje copy
waarom usp