Optimaliseer jouw webshop of website

Het maximale uit jouw website of webshop halen?

Optimalisatie bij Menno Media omvat SEO en conversie optimalisatie (CRO). Als er eenmaal kwalitatieve traffic op de site is, helpen wij je deze verder te optimaliseren. Zo helpen we het maximale uit jouw website of webshop te halen. Het verzorgen van zoekmachine optimalisatie (SEO) in de meest brede zin van het woord begint bij het analyseren van jouw huidige website of webshop. Door geavanceerde tools te koppelen aan jouw pagina’s of producten rapporteren we wekelijks over de ‘rankings’ op de belangrijkste zoekwoorden en meer. Zo helpt onze SEO specialist je doorlopend jouw posities te verbeteren. Op die manier voeren we een diepgaande optimalisatie voor je uit. 

Voor conversie optimalisatie bekijken wij met behulp van verschillende tools hoe de bezoekers van jouw shop of site zich gedragen. Aan de hand van tools als Hotjar, data analyse van Google Analytics en SEO tools als Screaming Frog passen we deze informatie toe. Zo kunnen er uitdagende hypotheses worden opgesteld. Met behulp van A/B testen kunnen we deze informatie goed toetsen. Zo ontstaat er een continu proces van verbetering. Met als doel; jouw conversiepercentage tot ongekende hoogte te laten stijgen!

  • On-site en off-site zoekmachine optimalisatie (SEO)
  • Techniek, teksten, meta’s en linkbuilding
  • Concurrentieanalyse
  • Van advies tot aan full-service optimalisatie
  • Continue verbetering van het conversie percentage
  • Verbeteringen op basis van data, niet op basis van aannames

Gerelateerde diensten

Blog

website responsive design

Nieuw! Horeca Service

MENNO MEDIA #Groei #innoveren #vertrouwen Neem contact op Elke Horeca Ondernemer Kan Efficiënter Werken, De Techniek Moet Functioneel Zijn. Het belang van een horecaondernemer om

Lees verder »
gratis seo scan

Gratis Webscan

Gratis SEO Webscan aanvragen Benieuwd naar de status van jouw website? Zoekmachines zoals Google gebruiken computeralgoritmes om jouw website te scannen. Zo weet Google waar

Lees verder »
Google ads winstgevend maken

ROI/ROAS Google Ads

Voordat je start met het gebruik van Google Ads is verstandig de kosten en baten helder te krijgen. Je wilt van te voren conclusies kunnen trekken over een behoorlijke periode. We hebben enkele standaard rekenvoorbeelden gebruikt om het een en ander toe te lichten.

Lees verder »

Waarom Menno Media?

1vink oranje copy
waarom usp