Online Marketing Consultancy

Online marketing advies

Online Consultancy helpt jouw bedrijf op de juiste wijze om uit te breiden buiten Nederland of neemt je aan de hand om goed van start te gaan met een webwinkel. We hebben een uitgebreide ervaring met diverse online vraagstukken zowel nationaal als internationaal.

Daarnaast beschikken we over diepgaande online kennis en ervaring met alle online marketing kanalen. Heb je een fysieke winkel die je ook online succesvol wilt maken? Of ben je benieuwd wat er komt kijken bij het in de markt zetten van een nieuwe webwinkel?

Het zijn vraagstukken waar we op basis van Online Consultancy voor jou aan kunnen werken. Ben je onvoldoende rendabel en wil je daar online wat aan doen? We duiken er voor je in en werken toe naar een helder document met aanbevelingen die je direct in de praktijk kunt brengen.

    • Hulp bij internationale expansie van de webwinkel
    • Ondersteuning bij opzetten online winkel
    • Online marketing opzetten en succesvol inzetten
    • Online rentabiliteit verbeteren

Van onderzoek tot helder actiedocument

Online consultancy begint bij ons met een gedegen onderzoek naar jouw vraagstuk. Wat speelt er, welke factoren zijn er van invloed en is er al sprake van een historie? We gebruiken onze diepgaande expertise en brede ervaring om de situatie goed in kaart te brengen. We stippelen het te bewandelen pad uit en schetsen daarbij zowel vergezichten als de volgende stap die je kunt zetten. Ons onderzoek resulteert in een document met ‘learnings’ en adviezen, waar jij direct mee aan de slag kunt.

We lossen online vraagstukken op door middel van begrijpelijke consultancy waarmee je goed van start gaat of je de volgende stap kunt zetten. Neem contact op om eens kennis te maken, we horen graag jouw specifieke case.

menno vdlubbe closeup

Heb je over Online Consultancy vragen? Neem contact op met Menno.

Waarom Menno Media?

1vink oranje copy
waarom usp