Google Ads - SEA

Online adverteren doe je zo!

Google Ads

Google Ads is het advertentie platform van Google, dat je in staat stelt altijd bovenaan te staan in de zoekresultaten. Menno Media heeft haar kennis als SEA specialist ontwikkelt met gebruik te maken van hoogwaardige Google Ads-campagnes. Na opzet onderhouden wij deze en blijven de campagnes optimaliseren om uiteindelijk een conversiemachine te creëren die rendabel voor verkoop zorgt. Wij werken in jouw eigen account en blijf je gewoon administrator. We werken volledig transparant, je kunt op ieder gewenst moment over onze schouder meekijken en nagaan wat we concreet voor jou doen. Wij specialiseren ons erin zo snel mogelijk rendabele campagnes voor jou te draaien.

  • Google Ads campagnes in jouw eigen account
  • Opzetten, onderhouden en optimaliseren
  • Heldere Google Ads rapportages
  •  

Efficiënt adverteren en heldere rapportages

Google Ads zorgt voor uitstekende online zichtbaarheid, meer relevante traffic naar jouw website en heldere rapportages over wat we voor je betekenen. Onze Google Ads specialist helpt jou efficiënt te adverteren op de meest waardevolle zoektermen. We zoeken hierin altijd het spanningsveld tussen kosten en volume. Wij verzorgen de doorlopende optimalisatie van jouw rendabele campagnes. Dankzij onze Google Ads specialist ben je de concurrentie een stap voor op basis van slim gekozen zoekwoorden die zowel relevant als uiterst waardevol blijken.

Jouw huidige Google Ads-campagnes in een hogere versnelling zetten of dit laten oppakken door een specialist? Neem contact op, we gaan graag de uitdaging aan!

menno vdlubbe closeup

Heb je over SEA of Google Ads vragen? Neem contact op met Menno.

Bing Ads

We zetten de Bing campagne in jouw eigen account op, zodat je zelf gewoon administrator blijft en we volledig transparant werken aan effectieve en efficiënte Bing Ads.

Je kan meekijken en houdt toegang, zodat je zelf kunt zien wat we voor je doen en hoe we daarover rapporteren. Bing Ads is het advertentieplatform op Bing, de zoekmachine van Microsoft. De zoekmachine wint snel aan populariteit en is inmiddels goed voor bijna 10% van het wereldwijde zoekverkeer. Dit zal de komende jaren alleen maar verder toenemen, waardoor het een belangrijk kanaal is binnen een gedegen online strategie.
Dankzij Bing Ads kan je een nieuw publiek bereiken en is daarmee een zeer waardevolle toevoeging aan jouw marketing mix.

  • Bing Ads in jouw eigen account
  • Opzetten, onderhouden en optimaliseren
  • Overzichtelijke Bing Ads rapportages

Efficiënt adverteren en heldere rapportages

We helpen je efficiënt te adverteren bij de juiste doelgroep en rapporteren in heldere taal. Het resultaat van een goede Bing Ads campagne is een doorlopend geoptimaliseerde en rendabele CPA voor jouw campagnes. Onze Search specialist voor Bing Ads zet de campagne voor je op, onderhouden deze en kan je informeren over nieuwe optimalisatie mogelijkheden en de meest actuele technieken. We zorgen ervoor dat je voorop kunt lopen en de concurrentie een stap voor kunt zijn. Bing Ads vormt een waardevolle aanvulling op de rest van jouw kanalen, wij helpen je alles eruit te halen dat erin zit.

Aan de slag met Bing Ads? Neem contact met ons op, we maken je graag wegwijs.

menno vdlubbe closeup

Heb je over SEA of Bing Ads vragen? Neem contact op met Menno.

Google ads winstgevend maken
Blog
gratis seo scan
Blog

Waarom Menno Media?

1vink oranje copy
waarom usp