Ons team

Alléén maar specialisten

Ervaren specialisten met een diepgaande expertise binnen hun vakgebied: ons team combineert kennis, ervaring en een wens tot effectief samenwerken. We werken, met een online marketing consultant, social media specialist, SEA specialist, graphic designers en een project manager, aan de beste mogelijke resultaten voor uw online succes!

menno vdlubbe closeup

Menno van der Lubbe

Sr. Online Marketing Specialist

Menno is sinds de jaren negentig bevlogen met het internet bezig. Hij heeft naast meerdere ICT, Marketing en Media opleidingen gevolgd te hebben, zich bewezen bij overheidsinstanties, automotive holding & B2B bedrijven als een harde werker die er altijd voor de volle 100% procent voor gaat. Naast diverse media producenten zoals radio, narrowcasting, televisie heeft Menno als E-Commerce Manager bij een internationaal wonen en leven groothandel gewerkt.

Als Senior Klantmanager heeft hij aan veel verschillende webshops gewerkt. Veel migraties van Magento begeleid en is gespecialiseerd in UX design en e-mail marketing. Diverse webshops voor de consumenten-markt hebben de afgelopen jaren met succes een facelift gekregen en is, over het algemeen, het conversie percentage gestegen. Door meer en deel logische en  visuele aanpassingen door te voeren is de customer journey verbeterd.

Zijn ervaring is zeer breed te noemen. Dit komt goed van pas in gesprek met klanten. Menno is bekwaam en kan complexe online projecten eenvoudig verwoorden in gemakkelijke en begrijpbare taal. Wat is jouw volgende zet? Maak jij ook vrijblijvend een afspraak met Menno?

Waarom Menno Media?

waarom usp
1vink oranje copy