Traffic

Genereer meer traffic naar jouw website!

Genereer meer kwalitatieve traffic naar jouw website op basis van een effectieve online marketing mix. Na het vaststellen van de strategie en de daarbij behorende marketing mix, adverteren wij voor je in zoekmachines zoals Google en Bing.

We bouwen de campagnes op in jouw eigen account, zodat je daar de volledige controle over heeft.

  • Zoekmachines, social media en displaymarketing
  • Controle op advertentiecampagnes in jouw eigen account
  • Complete online marketing mix 
  • Overzichtelijke rapportages 
meting en inzicht

Meer traffic naar jouw website, webshop of app​

Meer traffic betekent meer bezoekers, bezoekers die je online kan converteren tot betalende klanten of concrete aanvragen. We bepalen de meest effectieve kanalen om de doelgroep te bereiken. We segmenteren en ‘targeten‘ op basis van actuele inzichten vanuit de marketing en psychologie. Google AdWords, Bing Ads, adverteren op Facebook, Instagram en Twitter: van Video Marketing tot Google Ads. Wij helpen je met meer traffic naar jouw website te sturen en online succes te behalen. Het maximale resultaat behalen door conversie te optimaliseren (CRO) om zo (nieuwe) bezoekers daadwerkelijk te laten converteren.

Meer bezoekers omzetten naar betalende klanten?
Wij genereren meer bezoekers naar jouw website, webshop of voor de app? Neem contact met ons op, we bespreken graag jouw mogelijkheden.

menno vdlubbe closeup

Heb je over Traffic of Online Marketing vragen? Neem contact op met Menno.

Blog

gratis seo scan

Gratis Webscan

Gratis SEO Webscan aanvragen Benieuwd naar de status van jouw website? Zoekmachines zoals Google gebruiken computeralgoritmes om jouw website te scannen. Zo weet Google waar

Lees verder »
Google ads winstgevend maken

ROI/ROAS Google Ads

Voordat je start met het gebruik van Google Ads is verstandig de kosten en baten helder te krijgen. Je wilt van te voren conclusies kunnen trekken over een behoorlijke periode. We hebben enkele standaard rekenvoorbeelden gebruikt om het een en ander toe te lichten.

Lees verder »

Waarom Menno Media?

1vink oranje copy