Facebook Adverteren

Je kan rekenen op een groot publiek

We ‘targeten’ de meest ontvankelijke doelgroep, zodat je op efficiënte wijze kunt adverteren. Social media adverteren biedt de mogelijkheid grafische uitingen te plaatsen, die veel impact hebben op de doelgroep. Facebook adverteren biedt uiteenlopende mogelijkheden om heel specifieke doelgroepen te benaderen. Dankzij demografische gegevens, interessegebieden, merken met Vind-ik-leuks en andere eigenschappen kan je heel specifiek aangeven wie je wilt benaderen. Adverteren op Facebook is onder andere goed geschikt om acties te promoten. Je kan rekenen op een groot publiek: het is binnen de display kanalen een zeer effectief onderdeel.

  • Facebook adverteren voor traffic en conversie
  • B2C-platform met zeer groot bereik
  • Mogelijkheden om zeer lokaal te adverteren
  • Gerichte campagnes dankzij sterke segmentatie
  • Overzichtelijke rapportages binnen Facebook adverteren

Gerichte Facebook campagnes met nauwe focus

Wil je een groot publiek bereiken met een grafische advertentie of andere uiting? Social media adverteren is daarvoor uitstekend geschikt.
Indien gewenst ontwerpen wij de advertentie maar het aan-leveren van eigen materiaal is ook een mogelijkheid. We zorgen bij Menno Media voor gerichte campagnes op Facebook, gewoon vanuit jouw eigen account. Je behoudt de controle, wij werken volledig transparant. We hanteren een nauwe focus om het deel van de doelgroep te bereiken dat de grootste kans op conversie biedt. Je kan met een beperkte investering jouw doelstelling behalen, we werken efficiënt en wijzen je graag op de unieke mogelijkheden van dit platform.

Benieuwd hoe we Facebook inzetten binnen jouw online marketing mix of hoe we jouw actie overtuigend zouden neerzetten? Neem contact met ons op!

Waarom Menno Media?

1vink oranje copy
waarom usp