Instagram Adverteren

Een uniek en snel groeiend bereik

Instagram Adverteren

Het sociale medium heeft een uniek en snel groeiend bereik, bovendien biedt het tal van mogelijkheden om heel specifiek te segmenteren. Instagram maakt onderdeel uit van Facebook. Dit biedt je de mogelijkheid te ‘targeten’ op basis van demografische gegevens, interessegebieden of andere belangrijke eigenschappen van de doelgroep. Social Media adverteren biedt de mogelijkheid een jong(er) publiek te bereiken door middel van grafische advertenties en andere uitingen. Het beeld zegt meer dan 1.000 woorden: een uitgelezen mogelijkheid jouw merk onder de aandacht te brengen op Instagram. We werken gewoon vanuit jouw eigen account, zodat je altijd in controle blijft.

  • B2C-platform met uniek bereik
  • Tal van mogelijkheden tot segmenteren
  • Grafische uitingen voor effectieve boodschappen.
  • Instagram adverteren vanuit uw eigen account

Gerelateerde diensten

menno vdlubbe closeup

Heb je vragen over Social media adverteren op deze platformen?

Pakkende aandacht voor jouw merk op Instagram

Het platform helpt je traffic te genereren naar jouw website of app. Onze specialist stellen de optimale grafische advertentie voor jou op, die het meeste resultaat oplevert. Jouw merk op een pakkende wijze onder de aandacht brengen op een sociaal medium? Social media adverteren is daar uitstekend voor geschikt, zeker als jouw doelgroep een jonger publiek betreft. Daarnaast creëren we de campagne, kunnen die voor je onderhouden en uiteraard optimaliseren. Je hebt de controle vanuit je eigen account, wij zorgen voor overzichtelijke rapportages van het adverteren op Instagram.
Binnen jouw online marketing mix gebruik maken van dit groeiende platform met miljoenen gebruikers? Neem contact op voor meer informatie, we tonen je graag de kracht van Instagram adverteren.

Neem contact met ons op!

Menno Media

Bezoekadres:
Trompstraat 71A
2518 BM Den Haag

E. info@menno-media.nl
T. +31(0)619.99.66.82

KvK:  60449551

Waarom Menno Media?

1vink oranje copy