Remarketing

Top-of-mind blijven bij je doelgroep

Dankzij remarketing blijf je ‘top-of-mind’ bij een specifieke doelgroep. We helpen je producten, diensten, webshop of jouw bedrijfsnaam opnieuw onder de aandacht te brengen bij potentiële klanten die reeds interesse toonden.

We gaan daar slim en subtiel mee om, zodat je kunt rekenen op effectieve remarketing die bijdraagt aan de uiteindelijke conversie op de website of bij jou in de webshop.

We kunnen je van dienst zijn met zowel traditionele remarketing om jouw naam opnieuw onder de aandacht te brengen. Als dynamische remarketing op basis van specifieke producten die eerder door de gebruiker zijn bekeken maar niet gelijk zijn aangeschaft.

We gebruiken bijvoorbeeld banners of een digital assistent in de vorm van een slide-in met bekeken producten uit de vorige sessie. Zo verleiden we de bezoeker om alsnog tot een aankoop over te gaan. Belangrijk hierin is niet de irritatie op te wekken maar van toegevoegde waarde te zijn in de beleving van de bezoeker. Om zo de bezoeker om te zetten naar een betalende klant of een warme lead.

    • Uitstekende resultaten boeken met dynamische remarketing
    • Subtiele remarketing op basis van bewezen strategie
    • Blijf ‘top-of-mind’ bij potentiële klanten en leads
    • Overzichtelijke rapportages
remarketing balkje

Doordachte remarketing strategie

Remarketing balanceert op de scheidslijn tussen ultieme effectiviteit voor de ondernemer en frustratie bij de doelgroep. We houden rekening met de impact van uitgaven en de snelheid waarmee consumenten gemiddeld genomen beslissen.

Wij spelen in op bezoekersgedrag, analyseren de salesfunnel en customer journey en zorgen op die manier voor remarketing die van toegevoegde waarde is voor zowel jou als de bezoeker die je ‘target’.

Benieuwd naar onze resultaten met (dynamische) remarketing of de strategische werkwijze die we hanteren? Neem contact met ons op, we passen het graag op jouw situatie toe.

menno vdlubbe closeup

Heb je over Remarketing vragen? Neem contact op met Menno.

Waarom Menno Media?

waarom usp
1vink oranje copy