Social Media Adverteren

Social Media advertenties

Laat ik beginnen met een leugen uit de wereld te helpen. Eén die veel retailers ernstig hebben ontregeld. Social Media adverteren vervangt niet de traditionele wijze van het verkopen van producten of diensten. Jouw netwerk blijft belangrijk, koffie drinken met klanten, praten met een potentiële klant, fysiek contact hebben of gewoon je mobiele opnemen. Verkopers doen wat ze doen. En vaak doen zij dat heel goed. De komst van social media adverteren is goed nieuws. Niet alleen voor de reguliere verkooporganisaties, maar ook voor de internetbedrijven en webshops. Het versterkt jouw marketingmix met de juiste aanpak.

Adverteren op Social Media

local 1

Social Media is toch gratis?

Het gebruik van Social Media is gratis, tot op zekere hoogte. Tegenwoordig bereikt een bedrijf met Facebook berichten nog zo een tien procent van haar volgers. Om juist jouw doelgroep goed te blijven bereiken en deze te doen groeien  is het van belang dat jouw bedrijf gebruik maakt van social media advertenties. En wij weten hoe dat moet!

Misschien ben je zelf handig en doe je al heel veel zelf, maar ben op zoek naar een specialist of het gebied van social media die jou de handig kneepjes van het vak kan leren. Of ben je juist op zoek naar het uitbesteden van social media? Jouw bedrijf kan promoten of diverse platforms en integraal met jouw campagnes meedraait en jouw bedrijf ontzorgt.

local4

Menno Media helpt je graag! Wij hebben veel ervaring met social media adverteren op Facebook, LinkedIn, Twitter en Instagram.

Aan de hand van jouw doelstellingen en doelgroep stelt Menno Media de juiste advertenties op. Om het optimale bereik te genereren maken wij gebruik van a/b testing. Wij stellen meerdere advertenties op met verschillende teksten + beeld en monitoren en analyseren welke advertenties het beste presteren. Door deze methode te gebruiken, zien we welke advertenties het beste werken jouw doelstellingen en doelgroep kunnen worden bereikt.

  • CTR ( click through rate)
  • Likes
  • Bereik
  • Interactie
  • Branding
local2

Vormen van promotie

Menno Media is dé specialist op het gebied van social media adverteren op platformen als Facebook, LinkedIn, Twitter en Instagram.

Facebook  De grootste van allemaal. Je kan rekenen op een groot bereik. Facebook is een ideaal platform om op te adverteren, aangezien er heel specifiek advertenties ingezet kunnen worden op een doelgroep en er veel mensen aanwezig zijn op Facebook.

LinkedIn Het professionele platform. LinkedIn is een uitermate geschikt social media kanaal voor bedrijven in de B2B markt. Hier kan je op professionele wijze jouw merk tonen waar de doelgroep je ook verwacht.

Twitter is perfect voor branding. Snel en doortastend. Door middel van het inzetten van advertenties op diverse interesses of verschillende accounts met dezelfde doelgroep kan er heel specifiek worden geadverteerd.

Instagram Instagram is visueel ingesteld en heeft dikwijls een jongere doelgroep. Wij zien een grote verschuiving van Facebook leden naar Instagram in de jongere doelgroepen. Is jouw doelgroep aanwezig op Instagram? Twijfel niet, neem contact op! Wij maken visueel ingestelde advertenties die heel goed renderen.