Twitter Adverteren

Het is een branding kanaal bij uitstek

Dankzij Twitter adverteren kan je via de sociale media adverteren aan uw merk bouwen, bijvoorbeeld in combinatie met de andere onderdelen uit jouw online marketing mix. We helpen je de gewenste associaties op te bouwen voor jouw merk. Social media adverteren biedt je toegang tot een belangrijk social medium met een zeer groot bereik. Twitter wordt steeds vaker verweven met de traditionele media en vindt op die manier ook z’n weg naar televisie, kranten en andere platformen. Het is een branding kanaal bij uitstek, je hebt er via gelijkgestemden en influencers de mogelijkheid om uitgebreid onder de aandacht te komen. Twitter adverteren biedt je de mogelijkheid zowel tekstuele als grafische advertenties en uitingen in te zetten.

    • Twitter adverteren vanuit jouw eigen account
    • Effectief branding kanaal voor jouw merk
    • Onder de aandacht via gelijkgestemden en influencers
    • Associaties opbouwen voor jouw merk

Adverteren op Twitter vanuit jouw eigen account

We adverteren op Twitter vanuit jouw eigen account, zodat je altijd de controle kunt behouden. We werken volledig transparant, we laten je graag zien wat we voor jou doen en welk resultaat dit oplevert. Bovendien zullen we helder rapporteren en je daarmee de kracht van Twitter adverteren tonen. We denken met je mee over de juiste uitingen en helpen je die te richten op het juiste segment. Onze ervaring met social media marketing maakt ons tot de juiste partner om je online op jouw specifieke doelgroep te richten.
Aan de slag met social media adverteren of dit integreren binnen jouw huidige online marketing mix? Neem contact op, we vertellen je graag over de mogelijkheden van dit gevestigde sociale medium.

Meer weten over Online Marketing?

Google ads winstgevend maken

ROI/ROAS Google Ads

Voordat je start met het gebruik van Google Ads is verstandig de kosten en baten helder te krijgen. Je wilt van te voren conclusies kunnen trekken over een behoorlijke periode. We hebben enkele standaard rekenvoorbeelden gebruikt om het een en ander toe te lichten.

Lees verder »

Waarom Menno Media?

1vink oranje copy
waarom usp