Een WordPress Website laten maken?

WordPress Website – Dé leadgenerator

Een WordPress website is uitstekend geschikt voor lead generatie. Het is een eenvoudige website die je helpt jouw diensten te presenteren, jouw achtergrond verheldert of zorgt voor het vertrouwen waar potentiële klanten naar op zoek zijn.
We ontwikkelen websites op basis van dit open-source CMS. WordPress is het meest gebruikte Content Management Systeem ter wereld voor corporate websites en blogs. Dankzij handige plugins is er een scala aan professionele mogelijkheden beschikbaar. Van contactformulieren en sliders op de homepage tot aan handige modules om blog artikelen te koppelen of bezoekers in te laten schrijven voor een E-mail nieuwsbrief. Met een WordPress site heb je snel een professionele en functionele website online.

  • Open source CMS
  • Eenvoudig maar professioneel
  • Responsive design
  • Lead generatie platform voor professionals

Leads genereren met WordPress website

De WordPress website is bij uitstek geschikt voor het genereren van meer leads. We bouwen websites met in ons achterhoofd een goede basis voor online marketing. Je kan rekenen op landingspagina’s voor campagnes die we verzorgen en een goede technische ontwikkeling voor een optimale vindbaarheid. We helpen je desgewenst graag meer traffic te genereren naar de WordPress website en kunnen je helpen de conversie te optimaliseren middels duidelijk aanwezige ‘call to actions’ (CTA’s). Op die manier wordt de WordPress website een lead-generationmachine die kunt gebruiken als méér dan alléén jouw online folder of visitekaartje.

De huidige website omzetten naar een responsive WordPress webdesign of goed van start gaan? Neem contact met ons op, we gaan graag voor je aan de slag!

Gerelateerde diensten

Menno Media - Menno van der Lubbe - 2020 Copyright © All Rights Reserved

Heb je vragen over WordPress Websites?
Neem dan contact op met Menno.

Waarom Menno Media?

1vink oranje copy
waarom usp